Més participació que mai a les Festes de Maig de Canet lo Roig

Les Festes de Maig de Canet lo Roig han conclòs amb un balanç “més que positiu”, segons l’alcaldessa María Ángeles Pallarés. Els esdeveniments, que van començar divendres passat i van culminar ahir diumenge amb diversos festejos taurins, van ser marcats per la participació massiva dels habitants i visitants.

Pallarés ha destacat que el bon temps va acompanyar tots els actes programats, especialment la celebració al Reial Santuari de la Font de Salut de Traiguera el dissabte passat. La Missa va donar pas al tradicional concert de la Banda de Música i a una fideuà popular que va reunir prop de 600 persones.

“Estem molt contents per la gran participació que hem tingut, la qual cosa ens alegra perquè demostra que la gent del nostre poble valora les nostres tradicions”, ha afirmat Pallarés. També ha destacat l’afluència de visitants durant el cap de setmana, la qual cosa contribueix a dinamitzar l’economia local.

Durant les festes, no van faltar els representants d’altres municipis com Sant Jordi, Traiguera, Sant Rafael del Riu, La Jana i Xert, així com les Reines i Dames de les Festes. L’alcaldessa ha agraït la col·laboració de la Penya Taurina Canetana, la Unió de Joves Canetans i la Banda de Música en l’organització dels actes.

Pallarés també ha recordat que la propera cita important a Canet lo Roig seran les jornades ‘Oleum, Jornades de l’Oli d’Oliva i la Cultura Gastro’, que se celebraran els dies 8 i 9 de juny. Enguany, la tradicional fira experimentarà canvis per adaptar-se als nous temps, amb una programació completa que inclourà la participació de prestigiosos cuiners i altres novetats.