SER Maestrat en directe

Benicarló ultima els preparatius per a l’elecció de la reina de les Festes Patronals 2024

La Comissió de Festes de Benicarló ultima els preparatius per a l’acte d’elecció de la reina de les Festes Patronals 2024, que se celebrarà aquest dissabte 11 de maig a les 20.00 hores a l’Auditori Pedro Mercader. Durant aquest esdeveniment, es decidirà mitjançant un sorteig entre les quatre candidates qui serà la màxima representant de les festes, que tindran lloc del 17 al 25 d’agost.

Les candidates a reina són Carmen Soriano Borrás, Irene Piñana Arín, Claudia Artigas Albert i Blanca Zorrilla Marzá. Les tres candidates no seleccionades per al càrrec de reina formaran part de la Cort d’Honor juntament amb Arantxa Gellida Planes, Judit Martín Domínguez i Nahikari Serrat Barbero. A més, la dulcinea serà Paula Sotillos García, resident a Sant Sebastià.

Pel que fa a la Cort d’Honor Infantil, estarà integrada per Bianca Galán Bayarri, Pablo López Castell i Valentina Martínez Herrera.

Durant l’acte també es presentarà el cartell que il·lustrarà les Festes Patronals 2024, un moment esperat per a tota la localitat.