Condol per la mort de Joan Nadal Girona, director i gerent d’U Ràdio

Ser Maestrat lamenta comunicar la pèrdua irreparable del nostre estimat company Joan Nadal Girona, qui va exercir amb passió i compromís el seu rol com a director i gerent d’U Ràdio.

La seva partida deixa un buit immens en la comunitat i en el món de la comunicació audiovisual a les nostres comarques. Joan no només era un membre actiu de diverses entitats locals i mitjans de comunicació, sinó també una persona estimada per la seva calidesa humana i la seva dedicació als altres.

En aquests moments de dolor, volem expressar el nostre més sincer condol a la família i als éssers estimats de Joan, especialment a la seva estimada companya Lidia, les seves filles i la seva estimada mare. Entenem que la seva pèrdua és un cop dur per a tots ells, i confiem que trobin consol en el record dels moments compartits i en el suport dels qui els envolten.

Consternats per aquesta trista pèrdua, traslladem a tota la seva família, el nostre suport i escalf en aquests moments tan difícils. La memòria de Joan perdurarà en els cors de tots aquells que van tenir el privilegi de conèixer-lo i estimar-lo.

Que descanse en pau.