SER Maestrat en directe

Crònica | El PSPV-PSOE celebra el primer de maig i el 145è aniversari amb una jornada festiva i reivindicativa

  • El dissabte passat, el Partit Socialista del País Valencià (PSPV-PSOE) va celebrar el Dia Internacional del Treball i el 145è aniversari del PSOE amb un acte polític festiu i una paella multitudinària a l’ermita de Vinaròs. Més de 100 militants es van reunir en aquesta jornada que també va marcar l’inici de la precampanya electoral per a les eleccions europees.

L’acte va comptar amb la presència destacada del secretari d’Organització, Vicent Mascarell, així com altres membres importants del partit, com el secretari d’Organització provincial, Joan Morales, la secretària general de Ports-Maestrat, Ana Besalduch, i el secretari general de Vinaròs, Edu Barberà, juntament amb la seva executiva i el grup municipal encapçalat per Guillem Alsina.

Edu Barberà va cridar a la mobilització dels militants i simpatitzants davant les accions del govern municipal, acusant-los d’intentar difondre dubtes sobre l’honestedat dels representants socialistes amb falses notícies i mitges veritats.

Per la seva part, Ana Besalduch va qualificar d’impresentable el comportament del regidor de l’equip de govern que va atacar a Alsina amb acusacions infundades sobre una regularització d’ocupació.

Vicent Mascarell va anunciar que la secretària general i ministra, Diana Morant, visitaria Vinaròs durant la campanya de les eleccions europees, i va criticar el govern local per atacar els espais de convivència i els valors democràtics.

Guillem Alsina, l’alcalde deposat per la moció de censura, va expressar la seva indignació pel trasllat dels mètodes de difamació utilitzats pel PP i Vox a l’àmbit local, anunciant que prendria accions legals contra les acusacions infundades.

En resum, l’acte va servir com a punt de trobada per reforçar la cohesió dels militants i preparar-se per afrontar els reptes polítics i electorals que es presenten, amb el compromís de defensar els valors del socialisme i la justícia social.