Ajuntament de Vinaròs i Caixabank s’uneixen per fomentar el benestar dels majors amb els tallers ‘Plens de Vida’

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Vinaròs i Caixabank Acció Social han unit esforços per presentar els tallers Plens de Vida, adreçats a persones majors de 60 anys amb l’objectiu d’acompanyar-les en un envelliment actiu i millorar la seva qualitat de vida. Aquests tallers es realitzaran a partir de la pròxima setmana a la biblioteca municipal.

La presentació d’aquests tallers, celebrada aquest matí a la biblioteca municipal, ha comptat amb la participació de la regidora de Benestar Social, Marcela Barbé, la Directora de Caixabank de l’àrea Castelló Nord, Cielo Falcó, la directora de Caixabank Vinaròs, Anabel Cervera, i la tècnica de Benestar Social, Marta Escudero.

Segons ha explicat Escudero, el programa Plens de Vida inclou cinc tallers destinats a fomentar l’autonomia de les persones grans, desenvolupar competències, habilitats i recursos personals. Aquests tallers inclouen activitats físiques de diferents nivells d’intensitat, estimulació sensitiva, hàbits saludables i competències digitals per aprendre a realitzar gestions en línia.

Els tallers començaran el proper dilluns 22 d’abril en horari de matí i els participants han estat seleccionats per la regidoria de Benestar Social, prioritzant aquelles persones que no han tingut accés a altres recursos de l’àrea. Això representa un pas important per afavorir el benestar i la integració digital de les persones grans en la societat actual.

.