Presentada la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis entre Federacions per l’IVC i la FSMCV

La XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis entre Federacions, una iniciativa conjunta de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), arriba a la seva edició més àmplia amb un rècord històric de 1.068 actuacions planificades fins al 13 d’octubre de 2024.

Aquesta campanya, que en 2023 va aplegar més de 35.000 participants i 200.000 espectadors, s’ha consolidat com un dels esdeveniments més rellevants del calendari musical valencià, promovent la música en directe i l’associacionisme musical a tota la comunitat.

Amb la participació de diverses federacions, com la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA) i la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT), l’objectiu és fomentar la cultura musical i potenciar la presència de les agrupacions musicals en diferents municipis.

A través d’aquesta campanya, cada agrupació musical participant tindrà l’oportunitat d’actuar com a amfitriona i com a visitant, establint intercanvis amb altres formacions musicals de la regió.

La FSMCV, entitat sense ànim de lucre que compta amb més de 547 societats musicals i més de 47.000 músics, és una peça clau en aquesta iniciativa, promovent la música en directe i contribuint al desenvolupament cultural i social de la comunitat.