Alumnes de Gasma exploren la gastronomia marinera de Peníscola en una visita educativa

Alumnes de Gasma expliquen la seva visita a Peníscola per conèixer els seus encants turístics

Avui, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, i l’edil de Turisme, Ramón Simó, han rebut els alumnes de primer curs del Màster en Gastronomia i Management Culinari de Gasma Academy, que han arribat a Peníscola per visitar els principals atractius turístics de la destinació.

Els estudiants, provinents de països com Bangladesh, les Maldives, Canadà, Polònia i diversos països de Llatinoamèrica, han tingut l’oportunitat de conèixer la ciutadella emmurallada, la llotja i el port pesquer, així com els atractius de la gastronomia local.

La visita forma part del programa educatiu de Gasma Academy, que busca proporcionar als alumnes una comprensió més profunda de la gastronomia i la gestió culinària, així com del turisme gastronòmic en general. Aquesta experiència pràctica els permet aprendre de primera mà sobre les tradicions culinàries i els productes locals de Peníscola, enriquint el seu coneixement i la seva experiència acadèmica.

Tant l’alcalde com l’edil de Turisme han expressat la seva satisfacció per rebre els estudiants i han destacat la importància d’aquest tipus de col·laboracions per promoure Peníscola com a destinació turística gastronòmica de referència.