L’hort escolar ‘Àlvar Anyó’ dona els seus primers fruits a Santa Magdalena

El CEIP Alberto Selma celebra la primera collita de l’hort escolar ‘Àlvar Anyó’

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena ha posat en marxa, el curs passat, l’hort escolar ‘Àlvar Anyó’, i gràcies al treball conjunt de tot l’alumnat i el professorat, ja està començant a donar els seus primers fruits. La primera collita de bledes i enciams ja ha sigut recollida i entregada a una part dels estudiants.

Durant les pròximes setmanes, es espera continuar amb el repartiment de les hortalisses que vagin sortint de l’hort. Aquest projecte proporciona una gran oportunitat per al desenvolupament del treball en grup, permetent als estudiants posar en pràctica els conceptes de sociabilitat, cooperació i responsabilitat.

L’hort escolar no només és una eina educativa, sinó també una font d’aprenentatge pràctic sobre l’agricultura i el medi ambient. A més, promou valors com el respecte a la natura i la sostenibilitat, inculcant als alumnes la importància de cultivar i consumir aliments locals i frescos.

El CEIP Alberto Selma celebra aquesta primera collita com un èxit de la comunitat educativa, destacant el compromís de tots els implicats en el projecte per fomentar una educació integral i respectuosa amb el medi ambient.