SER Maestrat en directe

Benicarló organitza una jornada informativa sobre les eleccions europees

Benicarló acull una jornada informativa sobre les eleccions europees promoguda per la Diputació de Castelló

Avui, Benicarló ha estat el centre de l’atenció amb l’organització d’una jornada informativa sobre les eleccions europees del pròxim 9 de juny, en el marc del programa Tour Europa promogut per la Diputació de Castelló. L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, i la regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, han estat presents juntament amb la vicepresidenta i diputada de l’Oficina de Fons Europeus, María Ángeles Pallarés.

Durant la jornada, diversos estands han informat els ciutadans sobre el paper de la Unió Europea i l’impacte de les polítiques europees en l’àmbit local. La vicepresidenta de la Diputació ha destacat la importància de conscienciar els ciutadans sobre aquestes eleccions, subratllant que les decisions a Europa afecten a tots.

L’alcalde de Benicarló ha agraït a la Diputació l’elecció de la ciutat com a seu d’aquesta iniciativa i ha posat l’accent en la importància d’educar els joves sobre la idea d’Europa com un projecte d’unió.

El programa Tour Europa ha ofert espais tematitzats, dinàmiques i activitats perquè els ciutadans coneguessin la importància de la Unió Europea i poguessin expressar la seva opinió sobre la necessitat de votar i decidir el futur de la UE. Al llarg del matí, alumnes de diversos centres educatius de Benicarló han participat activament en les dinàmiques dissenyades amb finalitats didàctiques.