L’Ajuntament de Peníscola renova la seva col·laboració amb l’AMPA de l’escola, un any més

L’Ajuntament de Peníscola i l’AMPA del CEIP Jaime Sanz renoven la seva col·laboració per a impulsar activitats culturals

Avui, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha signat el conveni de col·laboració amb la presidenta de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola pública de la localitat, el CEIP Jaime Sanz, Celia Suárez. Aquest conveni estableix la participació de l’administració local en el finançament de diverses activitats impulsades per l’associació, com ara la celebració de múltiples festes per als alumnes del centre.

L’alcalde, Andrés Martínez, que ha signat el conveni amb l’AMPA, ha reiterat el seu compromís amb la comunitat educativa, destacant la importància de col·laborar en iniciatives que enriqueixin l’experiència dels alumnes i promoguin la participació dels pares i mares en la vida escolar.

Aquesta renovació de col·laboració reflecteix l’esforç continu de l’Ajuntament i l’AMPA per a garantir un entorn educatiu enriquidor i inclusiu per als estudiants del CEIP Jaime Sanz, reforçant els llaços entre la comunitat educativa i l’administració local.