L’Ajuntament de Morella prepara els carrers per al 55è Sexenni

L’Ajuntament de Morella engega les tasques de preparació dels carrers per al 55 Sexenni

Morella, 10 d’abril de 2024 – L’Ajuntament de Morella està immers en els preparatius per a la celebració del 55 Sexenni, previst per al mes d’agost. En aquest sentit, la brigada municipal està treballant en diverses zones del municipi, realitzant tasques de manteniment i reparació.

Els darrers esforços s’han concentrat a la plaça de la Basílica Arxiprestal, des d’on se celebren els actes més destacats d’aquesta festa tradicional, com els retaules, la processó i el rosari. No obstant això, les actuacions es reparteixen per tot el poble, amb reparacions de paviment, rejuntat d’empedrat, reparació de clots, així com pintura d’elements de ferro i fusta, entre d’altres.

L’alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha subratllat la importància de mantenir els carrers en òptimes condicions per al benestar dels veïns. “Els treballs de manteniment dels carrers de Morella han de ser constants”, ha afirmat Sangüesa. “És essencial assegurar que tots els vials estiguin en bon estat, especialment aquells on es desenvoluparan els actes del Sexenni. Aquesta és una tasca primordial que continuarem prioritzant, encara que no sempre generi titulars”.

Les actuacions més rellevants s’han realitzat a la plaça de l’església i ara s’han iniciat al carrer dels Colomer. A més, s’han dut a terme obres menors en altres zones com la costa de Borràs, carrer del Pastor, costa Trinquet, carrer Pilar i carreró García. La brigada també ha realitzat tasques de neteja al carreró situat darrere de l’edifici Colomer Zurita. Properament, es començaran les tasques de millora dels espais verds, les jardineres i l’Alameda.