SER Maestrat en directe

Buscar
Cerrar este cuadro de búsqueda.

Vinaròs Reconeguda per la seva Gestió Sostenible del Patrimoni Cultural

El Ministeri de Cultura i Esports ha posat de manifest la seva aposta per la sostenibilitat en el sector patrimonial amb la recent presentació del “Llibre verd per a la gestió sostenible del patrimoni cultural”. En aquesta destacada publicació, Vinaròs ha estat reconeguda per la seva senyalització intel·ligent i inclusiva del patrimoni, convertint-se en una referència per a altres municipis espanyols.

Aquesta inclusió no és casualitat. Des de l’any 2021, Vinaròs ha estat treballant amb l’objectiu de ser una destinació turística intel·ligent i accessible. El municipi ja forma part de prestigioses xarxes com la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana i la Red de Destinos Turísticos Inteligentes impulsada per Segittur.

Marc Albella, regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, ha subratllat l’importància d’aquest reconeixement. Segons Albella, la senyalització no només fa més accessible Vinaròs per als visitants, sinó que també enriqueix l’experiència turística amb coneixements del patrimoni local en diversos formats i idiomes.

El suport de Turisme Comunitat Valenciana, Invat·tur, ARASAAC i el Col·legi Públic d’Educació Especial Baix Maestrat ha estat essencial per a la realització d’aquest projecte ambiciós.