SER Maestrat en directe

Vinaròs presenta la Campanya d’Esport Popular 2023

Des del Consell Municipal d’Esports s’ha preparat una nova programació per a fomentar la pràctica esportiva dintre d’un estil de vida saludable

N. de P.

La regidora d’Esports, Begoña López, amb el tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, ha presentat una nova edició de la campanya d’Esport Popular. Gràcies a la col·laboració dels clubs i entitats esportives s’ha pogut elaborar una extensa programació de proves adreçades a tot el públic en general per gaudir de l’esport i sobretot fomentar un estil de vida saludable.

Les activitats començaran el 4 d’abril amb jornada als centres educatius creada per la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso, per a fomentar els hàbits saludables entre els xiquets i xiquetes. La regidora López comentava que “al mateix temps elaborarem un vídeo amb les activitats que es realitzen per participar en el concurs convocat des de l’organització, amb la finalitat de tornar a ser un dels municipis guanyadors”. Segons afegia l’any passat es va aconseguir un guardó de 2.000€ que es va destinar a la millora del material esportiu dels centres educatius.

Les activitats continuaran de l’11 al 15 d’abril amb la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport amb un programa d’activitats participatives i gratuïtes organitzades pel CME, els centres esportiu privats i les entitats esportives locals. López comentava que la Setmana finalitzarà amb la prova estrella, la Marató Popular per al diumenge 16 d’abril.

La Campanya d’Esport Popular 2023 continuarà al setembre amb el 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs, mentre que per al mes de novembre es farà la Marxa Senderista i el Trail Ermita “El vol del Puig”. L’última prova del calendari serà la tradicional Volta a Peu de Nadal per al dia 24 de desembre.

La regidora López agraïa a col·laboració de les entitats esportives que seran les encarregades d’organitzar les proves amb el suport de l’Ajuntament i del Consell Municipal d’Esports. En aquest sentit, assenyalava que a mesura que s’apropen les dates de cada prova es farà la corresponent presentació per informar la ciutadania i sobretot perquè disposen de temps per a realitzar les inscripcions. 

Tota la informació de la Campanya d’Esport Popular 2023 la poden consultar a les xarxes socials del Consell Municipal d’Esports i també web municipal https://esports.vinaros.es/.