SER Maestrat en directe

Vinaròs prepara el dispositiu de seguretat per a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

La USECIC i els GSR de la Guàrdia Civil reforçaran la seguretat els dies punters de les festes de Vinaròs

 

Aquesta setmana al saló de plens de l’Ajuntament s’ha celebrat la Junta de Seguretat Local per a coordinar el dispositiu policial de cara a l’inici, demà dijous, de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere.

La trobada ha estat presidida per l’alcalde, Guillem Alsina i ha comptat amb la presència de la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten. Així mateix, també han estat presents els comandaments policials de la Policia Local i Guàrdia Civil, a més d’un representant de la Unitat Adscrita de la Policia Autonòmica.

L’alcalde Alsina, ha insistit que “és molt important realitzar cada any la Junta de Seguretat Local per coordinar tots els cossos policials, per tal de garantir un servei eficient per a la ciutadania i una resposta ràpida en cas de produir-se un incident”. En aquest sentit, Alsina indicava que durant la reunió s’han establert les bases per a la col·laboració entre els tres cossos policials, amb especial atenció als actes d’oci nocturn que es desenvoluparan a l’envelat del port i Platjafest. També es tindrà especial atenció durant el piromusical de fi de festes la nit del 2 de juliol, on s’espera una gran afluència de persones.

Per part de la Policia Local de Vinaròs es reforçarà la presència d’efectius especialment durant les vesprades, amb agents a peu i en bicicleta a les zones per vianants del centre de la localitat i passeig marítim, on es desenvoluparan la gran majoria d’actes festius. Així mateix, per als caps de setmana festius, que coincideixen amb les vespres de Sant Joan, Sant Pere i piromusical, per part de la Guàrdia Civil es farà un reforç molt important amb la presència dels cossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana, USECIC, així com la unitat GRS, sobretot durant els actes més multitudinaris.

Per últim, l’alcalde desitjava una bona Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere i convidava tots els veïns i visitants a gaudir de la programació, sempre des de la responsabilitat i el respecte.