SER Maestrat en directe

Vinaròs llueix l’esperit nadalenc amb la seva Fira de Nadal plena d’activitats i comerç local

Del 15 al 17 de desembre, Vinaròs celebrarà la seva Fira de Nadal a les places Parroquial i Sant Valent. Organitzada per la Regidoria de Comerç, aquesta edició comptarà amb una trentena de paradetes de productes locals per a les compres nadalenques. La regidora Paula Cerdà destaca la fira com una finestra per mostrar la riquesa comercial del municipi i fomentar l’ocupació local.

A més de les compres, els assistents podran gaudir d’una programació variada: tallers de maquillatge artístic i manualitats nadalenques, cantades populars de nadales, actuacions de ball, cercaviles, i un taller de música en família a la plaça de Cardenal Tarancón. Aquest darrer requereix inscripció prèvia gratuïta a la Biblioteca Municipal.

Cerdà agraeix la col·laboració de totes les entitats i persones implicades en aquesta agenda festiva, ressaltant que la fira és una oportunitat excepcional per dinamitzar el comerç local i per apostar pel desenvolupament econòmic del municipi. La regidora convida tots els veïns de la comarca a sumar-se a aquesta celebració familiar, que promet ser un punt de trobada per a residents i visitants durant aquests dies previs a Nadal.