SER Maestrat en directe

Vinaròs critica l’exclusió del Patronat de Turisme i denuncia decisions “sectàries” de la Diputació

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Vinaròs, Marc Albella, ha criticat la decisió de la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, de deixar fora aquest municipi del Patronat de Turisme. Albella, que és membre del PSPV, considera la decisió com “humiliant” i “sectària”, i ha lamentat que els interessos del PP hagin “apartat i callat l’oposició” en lloc d’unir forces per potenciar el turisme regional.

Vinaròs és conegut pel seu carnaval i la seua gastronomia marinera i ha rebut el reconeixement de Municipi Turístic d’Excel·lència per la Generalitat. Albella recorda que la ciutat és un destí turístic clau i demana que no es menyspree el seu potencial “per motius polítics”.

La ciutat ha aconseguit fons de la Unió Europea per avançar cap a un turisme més sostenible i de qualitat, amb una ajuda de dos milions d’euros. La decisió d’excloure Vinaròs del patronat ve juntament amb l’expulsió del PSPV de la comissió permanent del Patronat de Turisme, una acció que també ha estat fortament criticada pel PSPV.