SER Maestrat en directe

Vinaròs amplia la seva oferta formativa per a adults amb una extensa varietat de cursos

Ana García, coordinadora del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes
Juan Carlos Lázaro, Director del Centre de Formació de Persones Adultes “Llibertat”

Vinaròs, amb l’objectiu d’impulsar la formació contínua, ha presentat aquest matí la seva renovada oferta formativa per a adults. La regidora d’Educació, Maria Miralles, juntament amb altres representants de l’educació local, ha destacat la diversitat de cursos disponibles que inclouen idiomes, informàtica, fotografia, esports i fins i tot accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Els cursos s’impartiran en diferents ubicacions com l’antic col·legi Sant Sebastià, el Poliesportiu Municipal i el Centre de la Tercera Edat. Miralles ha assenyalat que “cada any són centenars els alumnes que es matriculen gràcies a l’àmplia varietat de cursos que s’ofereix”.

Les matriculacions s’obriran de forma progressiva durant setembre. El 11 de setembre, per exemple, començaran les inscripcions per als cursos d’idiomes. Mentre que altres cursos, com informàtica i fotografia, obriran les seves inscripcions més tard durant el mes.

Ana García, coordinadora del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes, ha insistit que tota la informació està disponible al web del Consell i també de forma presencial a les oficines.

A més, el Centre de Formació de Persones Adultes “Llibertat” oferirà cursos a través de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana, incloent l’obtenció del graduat de l’ESO.

Amb aquesta iniciativa, Vinaròs reafirma el seu compromís amb l’educació i la formació contínua, proporcionant oportunitats d’aprenentatge a tota la ciutadania.