SER Maestrat en directe

Turisme Vinaròs oferirà visites guiades durant els mesos de març i abril

N. de P:

El producte de proximitat i el patrimoni històric d’arquitectura fingida que es conserva seran els principals reclams d’aquestes experiències

La Regidoria de Turisme ha preparat per als mesos de març i abril visites guiades per a conèixer millor el patrimoni que es conserva a Vinaròs, així com els productes de proximitat que es cultiven al terme municipal. Es tracta d’experiències obertes a tota la família, amb l’objectiu d’oferir un oci alternatiu tant als veïns com per als visitants.

La primera proposta serà per aquest diumenge 5 de març amb la ruta guiada “El fascinant món del cítric de Vinaròs”, amb una visita a una plantació del municipi i també al Santuari de la Misericòrdia, que inclourà una degustació de productes cítrics. La segona proposta per al mes de març serà per al dissabte dia 25 amb “La Garrofa: una història deliciosa a Vinaròs”, en aquest cas, una ruta guiada per a descobrir la història dels garrofers i l’arquitectura de la pedra en sec. Així mateix, també s’oferirà una degustació de productes elaborats amb garrofa.

Aquestes dues visites es faran a les 10:30h i les entrades es poden aconseguir a través del web www.turisme.vinaros.es, per més informació es poden adreçar a la Tourist Info.

D’altra banda, per a tots els dissabtes del mes d’abril s’oferirà la visita guiada “Vinaròs entre la il·lusió i la realitat”, una ruta pel patrimoni amb les pintures d’arquitectura fingida com a principal reclam. Cal destacar que la ruta inclou l’entrada a la torre del campanar i pas de ronda de l’Església Fortalesa de l’Assumpció per oferir una millor experiència als participants.

En aquest cas, les visites es faran a les 12:00h i les entrades també es poden aconseguir al web de turisme.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha indicat que “es tracta de tres experiències que posen en valor el nostre patrimoni històric i agrícola”. Segons afegia “des del Departament de Turisme treballem durant tot l’any per oferir propostes d’oci alternatives basades en la sostenibilitat, proximitat i inclusió, que ens ha valgut per aconseguir la distinció de Municipi Turístic d’Excel·lència, que converteixen Vinaròs en una de les destinacions de la Comunitat Valenciana més destacades”.