SER Maestrat en directe

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

Santa Magdalena va triar dilluns,  el pavelló poliesportiu per fer una  demostració de procediments de les Especialitats de la Guàrdia Civil, organitzada per l’AMPA del CEIP Alberto Selma, per a l’alumnat i la població en general. Així, a l’interior del pavelló poliesportiu, els escolars han pogut conèixer de prop quin és el treball que fan els i les agents del SEPRONA, la Policia Judicial, TEDAX i Trànsit.
Els més xicotets han gaudit pujant a les motos i cotxes de trànsit, se’ls han pres les petjades, han bufat com si estigueren en un control d’alcoholèmia i també s’han posat alguns dels cascos, que utilitzen les unitats especials de la Guàrdia Civil. Però sens dubte, el moment més emocionant l’han viscut amb l’aterratge de l’helicòpter de la Guàrdia Civil, que en comptades ocasions participa en aquesta mena de demostracions, però que en el cas de Santa Magdalena s’ha sumat a l’esdeveniment.
Des de la Guàrdia Civil agraeixen, tant a l’AMPA del CEIP Alberto Selma, com a la direcció del centre i l’Ajuntament de Santa Magdalena, la col·laboració en aquest esdeveniment que, permet a aquest cos mostrar el seu treball diari.