SER Maestrat en directe

Podcast Vídeo | Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, i Antonia García Valls, subdelegada del Govern a Castelló posen en valor la seguretat de Peníscola

Avui ha tingut lloc la reunió anual de la Junta de Seguretat a Peníscola. En aquesta, han acudit multitut de càrregs de la província, entre els que destaca la Subdelegada del Govern de Castelló, Antonia García Valls.

Andrés Martínez, ha assenyalat la importància  d’una bona coordinació i ha posat en valor la seguretat que hi ha Peníscola i que “no hi ha a altres destins turístics”. Ha agraït el treball impecable de les forces i cossos de seguretat,  que, com bé diu l’alcalde, “de forma ràpida i contundent”  actuen en qualsevol cas de delinqüència.

Per la seua banda, la  subdelegada del Govern a Castelló, Antonia García Valls, ha assegurat que Castelló és una província segura i ha corroborat les declaracions d’Andrés Martínez, recalcant la coordinació i el treball dels cossos i forces de seguretat de l’Estat de totes les localitats de la província.