SER Maestrat en directe

Podcast | Ana Teijelo gerent del departament de salut de Vinaròs

L’Hospital de Vinaròs inverteix més de cent mil euros en un ecògraf digital doppler per a les consultes de ginecologia i obstetrícia

El nou equip afavorirà el control de la salut de la dona i millorarà el diagnòstic en incorporar alta tecnologia per als especialistes.

L’Hospital de Vinaròs ha realitzat una important renovació tecnològica al servei de Ginecologia i Obstetrícia amb l’adquisició d’un nou ecògraf digital doppler que ha suposat una inversió total de 108.900 euros i que ja està en ple funcionament.

El nou ecògraf és un equipament mèdic d’alta gamma que compta amb una estació de treball integrada per al processament, revisió i realització de càlculs, informes i imatges ecogràfiques, a més d’un suport per a 4 transductors. En aquest sentit disposa de diverses maneres de treball: doppler color, doppler espectral premut, doppler tissular i power doppler angio d’alta definició.

La gerent del departament de salut de Vinaròs, Ana Teijelo, ha afirmat que amb aquest nou ecògraf “dotem el Servei de ginecologia i obstetrícia d’un nou instrument que afavoreix la salut de les dones del nostre departament i que sens dubte suposa un avenç a la millora dels diagnòstics i una eina d’alta tecnologia per a la feina diària dels nostres professionals”.

L’equip disposa d’aplicacions específiques per a mesurament fetal, com l’autotraçat, i mesurament automàtic del ductus venós, mesura de translucència nucal i possibilitat de visualització volumètrica de marges anècoics, entre d’altres especificacions tècniques d’última tecnologia.