SER Maestrat en directe

Peníscola inicia la festivitat de Sant Antoni Abad amb un mes ple d’activitats

Peníscola es prepara per a un mes replet d’activitats en honor a Sant Antoni Abad. L’Associació de Sant Antoni Abad ha organitzat diversos actes que començaran aquest cap de setmana.

El dissabte, a les 12 del migdia, tindrà lloc la tradicional baixada de l’arbre amb les caballeries. El diumenge 14, a partir de les 11h, se celebrarà un pasacarrers pels Mayorales i la Comissió per a la venda de bitllets per a la rifa tradicional. El Dimecres 17 serà el Dia del Mayoral, amb una processó cap a l’Ermita de la Verge de Ermitana a les 10.15h i una missa a les 10.30h.

La venda de bitllets per a la rifa continuarà el diumenge 21 a partir de les 11h. El dissabte 27, a les 18.30h, començarà un altre pasacarrers de caballeries des de la Plaça Sant Isidre, culminant amb l’encesa de la foguera al pàrquing del Centre d’Estudis. Finalment, el diumenge 28, a les 10.30h, se celebrarà una missa a la Parròquia de Santa Maria, seguida de la benedicció dels animals a la Plaça Santa Maria i el sorteig de la rifa.