SER Maestrat en directe

Peníscola fica a punt les platjes per a Setmana Santa

Peníscola ja està en marxa per a oferir les millors condicions a la seva platja Nord de cara a la Setmana Santa. Coordinat per l’àrea de Platges de l’Ajuntament i sota la supervisió del regidor Ramon Simó, les tasques d’adequació i neteja de l’arena han començat aquesta setmana, prometent un entorn ideal per als visitants i residents. La platja veurà la instal·lació de 2,5 quilòmetres de passarel·les de fusta, facilitant l’accés al primer quilòmetre i mig de la seva badia, a més de comptar amb un perímetre vigilat i segur.

Enguany, s’incorporen 12 noves dutxes, continuant l’esforç d’inversió iniciat en anys anteriors, millorant així les comoditats disponibles per als banyistes. Aquestes tasques d’adequació inclouen també la revisió i instal·lació de mobiliari necessari per a la temporada de bany.

El servei de salvament i socorrisme serà activat del 23 de març al 8 d’abril, oferint cobertura ininterrompuda de 11.00h a 18.00h. Aquest servei està pensat per garantir la seguretat dels banyistes, amb una caseta principal de socorrisme adequadament equipada al costat del Punt Accessible.

Ramon Simó ha fet èmfasi en la importància d’una inspecció detallada de tots els materials i equipaments, assegurant-se que tot estigui en perfecte estat per acollir als visitants. Aquesta preparació meticulosa no només respon a l’imminent arribada de la Setmana Santa, sinó que també posa les bases per a un estiu segur i plaent per a tots els que trien Peníscola com a destinació de vacances.