SER Maestrat en directe

Paula Cerdá serà la candidata de Compromís a Vinaròs

N. de P:

a actual regidora i segona tinent d’alcalde a l’ajuntament de Vinaròs, Paula Cerdà, serà la candidata a l’alcaldia per a les eleccions municipals de l’any 2023. Així ha sigut escollida durant l’assemblea local celebrada pel grup municipal, on ha explicat que encara aquest “repte” amb “il·lusió”, valentia i amb ganes de buscar gent nova que se sumi al projecte.

Es tracta d’una elecció històrica per a Compromís Vinaròs, ja que Cerdà s’ha convertit en la primera dona que encapçalarà la llista de Compromís a Vinaròs.

Queden moltes coses per fer i estem treballant amb un gran equip de dones i homes treballadors que anireu coneixent. Estem configurant un programa on les vinarossenques i els vinarossencs seran els protagonistes per això us animem a que ens feu les vostres propostes, sempre tindrem les portes obertes per a que tothom puga participar amb aquest projecte de futur.

Respecte a la candidatura que s’està gestant, el secretari local, Jordi Navarrete, comentava que servirà per augmentar la representació de Compromís a les institucions, servirà per a millorar la vida de les persones i per consolidar projectes transformadors. En les institucions on esta Compromís es nota i sempre treballem per a millorar el dia a dia de la gent com nosaltres.