SER Maestrat en directe

Marta Barrachina: “La confiança dels castellonencs ens impulsa a continuar treballant per esta gran província a peu de carrer”

  • La presidenta provincial del PPCS sosté que l’augment de 11,74 punts respecte a les europees de 2019 demostra “que el canvi es consolida”. “En estos comicis ens han votat 15.430 veïns més que en 2019 fins a aconseguir l’aval de 82.931 castellonencs”

   

  • El PSOE punxa en feus com Vila-real o l’Alcora, entre altres, on el PP s’imposa i gana els comicis europeus. “L’agricultura, la pesca, la ramaderia o la indústria, especialment la ceràmica, són víctimes de les polítiques d’abandó del PSOE”

   

  • El compromís de la líder del PPCS “és seguir al carrer, escoltant per a donar respostes i solucions als problemes, liderant la defensa dels interessos de la nostra província i creant una Europa que escolte i done respostes útils”

   

  “La confiança dels castellonencs ens impulsa a continuar treballant per esta gran província a peu de carrer”. Així ho ha subratllat la líder provincial del Partit Popular a Castelló, Marta Barrachina, qui ha posat hui en valor “el vot dels ciutadans” que “han tornat a parlar clar i han apostat per la política que complix i que només el PP abandera”.

  Ho ha considerat “després d’uns resultats que milloren en més d’onze punts els registrats en l’últim conclave europeu, en 2019, perquè ahir ens van votar 15.430 veïns més que fa cinc anys fins a aconseguir els 82.931 ciutadans”, ha destacat Marta Barrachina.

  “És la manifestació més evident que Castelló ho té clar. El PP escolta, treballa i complix. Es compromet i s’esforça amb els problemes que preocupen els ciutadans, perquè mentres uns altres escriuen cartes nosaltres som al carrer, que és on es patixen les polítiques que tant de mal ens fan. Buscant les solucions amb les millors idees que podem aplicar, les dels nostres ciutadans”.

  Per a la presidenta provincial del PPCS “el canvi creix i es consolida”. “Hem passat per tres convocatòries electorals en menys d’un any i en totes elles el PP ha guanyat. És un missatge contundent que agraïm. Un compromís amb els nostres veïns als quals mai fallarem”.

  Perquè “el socialisme de Pedro Sánchez hui causa estralls en els nostres sectors primaris i en la nostra indústria. I l’agricultura, la pesca, la ramaderia i les empreses mereixen tot l’esforç que pose en valor tant d’obstinació”. “Per a dos de cada tres municipis som la seua primera opció i ho és fins i tot en feus socialistes com Vila-real o L’Alcora, on el PP ha guanyat al PSOE”.

   

  El 66,6% de la província aposta pel PP

  La província de Castelló es va tornar ahir a tenyir de blava amb un triomf sòlid del PP en 90 dels 135 municipis que la conformen. “Hem crescut respecte a les últimes eleccions del 23-J i demostra que el canvi que iniciem el 28 de maig ha arribat per a quedar-se”.

  I este aval a la província de Castelló s’estén a tota la Comunitat Valenciana, perquè el PP és la primera opció per a la majoria dels ciutadans i s’imposa amb prop del 37% dels vots creixent més de 13 punts respecte a les últimes europees.

  De fet, tal com ha manifestat Marta Barrachina, “en la Comunitat Valenciana hem ampliat amb 188.000 vots els resultats de 2019, passant dels 522.000 fins als més de 700.000 vots”. Una pujada que contrasta amb la caiguda del PSPV, que es desploma perdent quasi 150.000 vots en la Comunitat Valenciana, mentres que a Castelló es deixa una sagnia de 21.594 vots respecte als comicis europeus de 2019.

  El projecte útil del PP triomfa a Espanya amb un 34,18% dels vots i aconseguix 22 eurodiputats, dos més que el PSOE, que ha obtingut un 30,19% dels vots. “És una resposta clara i sense pal·liatius. Els espanyols preferixen el projecte que complix i lidera Alberto Núñez Feijóo enfront de l’abandó de Pedro Sánchez”.

  Per tot això, ha conclòs Marta Barrachina, “el nostre compromís és continuar treballant per a complir amb les famílies. Perquè no hi ha major privilegi que aconseguir millorar la vida dels nostres veïns i liderar les oportunitats que tant mereix la província de Castelló. Seguim carregats d’il·lusió”.