SER Maestrat en directe

María Ángeles Romero i José Antonio Sánchez prenen possessió com a regidors

Romero assumirà les delegacions de Comerç i Informàtica mentre que Sánchez serà regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural. La reestructuració es completa amb la delegació de Falles per a Ilde Añó i la de Festes per a Raúl Garcia.

N. de P.

María Ángeles Romero Gadea i José Antonio Sánchez Martí han pres possessió com a regidors de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Benicarló en un Ple extraordinari que ha tingut lloc avui a migdia. Els dos regidors del grup municipal socialista substitueixen Pedro Manchón i Clara Cid, que van dimitir el passat 15 de febrer, i assumiran respectivament les delegacions de Comerç i Cultura.

Concretament, María Ángeles Romero serà la regidora de Comerç i Serveis Informàtics, mentre que José Antonio Sánchez s’encarregarà de l’Àrea de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural.

Els dos regidors acumulen una àmplia experiència com a regidors de la Corporació Municipal. José Antonio Sánchez, tot un veterà de la política local, ha estat regidor durant quatre legislatures (1995-1999, 2003-2007, 2007-2011 i 2011-2015) i María Ángeles Romero va ser regidora les legislatures 2007-2011 i 2011-2015.

Pel que fa a la delegació de Falles, l’ha assumit el primer tinent d’Alcaldia i regidor de Policia i Governació i Obres i Serveis, Ilde Añó, mentre que l’Àrea de Festes s’ha delegat en el regidor de Promoció Econòmica, Raúl Garcia.