SER Maestrat en directe

María Ángeles Pallarés confirma que tornarà a ser candidata del PP per a presidir l’alcaldia de Canet lo Roig per quarta legislatura 

  • Pallarés espera comptar amb el suport majoritari dels veïns “per a continuar amb el projecte de millorar el municipi i la qualitat de vida de tots els veïns”
  • Una de les principals preocupacions de María Ángeles Pallarés és “continuar lluitant contra la despoblació i crear el marc propici per a generar noves possibilitats laborals en la localitat”

N. de P.

 

María Ángeles Pallarés confirma que tornarà a ser la candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Canet lo Roig en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. “La il·lusió i les ganes per continuar el projecte en el qual volem que es convertisca el nostre poble són les mateixes. S’han aconseguit moltes demandes històriques, però també queden moltes altres per aconseguir. Des de 2011 seguim un full de ruta i queda molt per fer”.

Pallarés assegura que torna a presentar-se a l’alcaldia de Canet lo Roig “amb les mateixes ganes de treballar per i per a tots els veïns de Canet lo Roig que el primer dia”. En aquest sentit, la candidata del PP confia a tornar a comptar amb el suport majoritari dels veïns de Canet lo Roig per a “continuar amb tots els projectes començats al nostre poble, tant a nivell d’infraestructures com de serveis i, per extensió, contribuir a millora de la qualitat de vida de tots els veïns, prestant una molt especial atenció a la creació de llocs de treball i revertir el procés de despoblació que patim molts pobles de l’interior de la província de Castelló”.

Entre els assoliments que María Ángeles Pallarés destaca de la seua gestió com a alcaldessa de Canet lo Roig des de 2011 es troba, com el més important “la construcció del nou col·legi, que era una reivindicació històrica del nostre poble. Però també cal citar la posada en marxa del servei d’Escoleta Infantil, així com la construcció del Local Polivalent, les reformes realitzades a la casa consistorial, la remodelació del consultori mèdic, la recuperació del Calvari o els importants canvis realitzats en eficiència energètica… Sense oblidar l’ambiciós projecte de la reforma del nostre centre històric i que ara mateix està en marxa”. Nombrosos projectes que han sigut possibles “gràcies a comptar amb un gran equip de regidors que treballen molt durament perquè tots els nostres projectes es convertisquen en realitat”, puntualitza la candidata del PP.