SER Maestrat en directe

L’Hospital de Vinaròs ha reunit avui professionals de Pediatria de 14 hospitals de la Comunitat Valenciana

N. de P:

 

L’Hospital de Vinaròs ha reunit avui professionals de Pediatria de 14 hospitals de la Comunitat Valenciana entorn de la vintena Trobada de Pediatria d’Hospitals Comarcals de la Comunitat Valenciana.

 

La jornada ha començat amb la benvinguda de David Blasco, director mèdic de l’Hospital de Vinaròs, qui ha exposat l’evolució de l’atenció als hospitals comarcals i la seva problemàtica actual, plantejant la necessitat de canvis organitzatius que millorin l’assistència en aquesta mena de centres i la seva relació amb els seus hospitals de referència, i de la pediatra Lola Rabasco, cap del Servei de Pediatria i una de les impulsores d’aquestes trobades des dels seus inicis.

 

El tema central de la trobada ha estat l’Analgèsia i Sedació Pediàtrica, centrada en els procediments fora de quiròfan, el seu maneig en les urgències i l’experiència a l’Hospital de Vinaròs. Al costat d’això s’han presentat diverses comunicacions orals.

 

La jornada, de caràcter anual, ha estat seguida de manera presencial per professionals de 8 hospitals comarcals, juntament amb l’assistència telemàtica d’altres sis. Aquestes iniciatives permeten una posada en comú les característiques de l’assistència en l’àmbit comarcal i tenen com a objectiu plantejar propostes de millora en l’assistència pediàtrica de la ciutadania.