SER Maestrat en directe

L’esquadra Electro Hiper Europa Team està d’enhorabona després de la seva brillant actuació en el Campionat d’Espanya de ciclisme en el qual Victor Martínez entra dins del Top Ten davant ciclistes de talla mundial

El Electro Hiper Europa és l’únic equip professional (continental) que hi ha a la província de Castelló i aquesta temporada porta una trajectòria magnífica rubricada amb aquest novè lloc del de Benlloch en la prova en ruta del campionat nacional.
Precisament Martínez, es va emportar la general de metes volants de la 65 edició de la Volta a Astúries, prova per etapes que forma part del calendari nacional professional.
Després d’Astúries, el EHE Team ha participat en dues voltes a Portugal, on va guanyar el Gran Premi de la Muntanya en la carrera del GP Anicolor a càrrec de José Luís Faura i on també es va aconseguir el segon lloc per equips. L’èxit va seguir en el gran premi Beiras i Serra da Estrela on el mallorquí Xavier Cañellas va aconseguir el maillor de la regularitat i l’equip altre segon lloc.
La pròxima cita per al EHE Team serà la prestigiosa Volta a Burgos on ha estat convidat i on compartirà carretera amb els millors equips Uci protour.

Foto: arxiu web EHE Team