SER Maestrat en directe

L’Associació d’Alumnes del Consell Municipal d’FPA presenta el nou concurs de fotografia

L’Associació d’Alumnes del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes ha presentat el nou concurs de fotografia, amb la temàtica “L’EPA sempre activa”.

El professor del curs de fotografia de l’FPA, Xavier Marmaña, ha detallat que el termini per a presentar les imatges és fins al 5 de juny i cada participant podrà aportar fins a un màxim de tres instantànies de forma presencial als establiments col·laboradors. Aquests són Foto Estudi Alfonso, Aparició Estudi, Reula fotògrafs, Foto Arts Vinaròs i Conceptes. Cal destacar que el format haurà de ser 30x40cm i per reduir les despeses, els establiments col·laboradors oferiran un preu especial de 5€ per a imprimir la fotografia i presentar-la a concurs.

Pel que fa als premis, el primer s’endurà un guardó de 250€, el segon 150€ i el tercer 75€. D’altra banda, també hi haurà un accèssit dotat amb 50€ i un premi per a la millor imatge realitzada per algun dels alumnes de l’FPA o membre de l’Associació d’Alumnes durant el curs 2022-23, amb un guardó de 50€.

Per acabar, Marmaña destacava que totes les fotografies presentades a concurs s’exposaran al públic del 8 al 18 de juny