SER Maestrat en directe

L’Alt Palància posa en valor el seu turisme gastronòmic i enològic a la jornada Turisme d’experiències a la província de Castelló

Jessica Miravete, presidenta de la mancomunitat: “hem posat de relleu tots els productes que tenim i tot el que ens queda per treballar en matèria turística en els propers anys”.

La presidenta de la Mancomunitat del Alto Palancia, Jessica Miravete, va participar ahir al Fòrum de Proximitat de Castelló-Extra À Punt, celebrat a l’hotel NH Mindoro de Castelló. L’objectiu d’aquesta reunió va ser donar a conèixer les estratègies de les administracions locals, provincials i de la Generalitat Valenciana, per poder potenciar els recursos turístics d’una destinació tan completa com és la província de Castelló, així com exposar les necessitats del sector per avançar en l’impuls del turisme experiencial. Durant la seva intervenció, la presidenta comarcal, va destacar el compromís continu amb un turisme col·laboratiu entre tots els municipis, destacant com això ha permès fins i tot la recuperació de productes. El seu enfocament es va centrar en el turisme experiencial a l’Alto Palancia, específicament en el turisme gastronòmic i enològic, subratllant el seu arrelament al territori i el seu potencial com una opció econòmica per impulsar el desenvolupament local. Sobre la reunió, Miravete destacava: “hem posat de relleu tots els productes que tenim i tot el que ens queda per treballar en matèria turística en els propers anys”. Al debat van intervenir també Joaquín Vilanova, cap del servei de Producte Turisme Comunitat Valenciana; Arantxa Miralles, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelló; Andrés Martínez, alcalde de Peníscola i vicepresident segon i diputat de Turisme; Inma Calvet, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Benicarló; Luis Martí Bordera, president de la CEV-CS i vicepresident d’Ashotur; Iker Llano, director general de Turisme i Oci de Hosbec; i Maria Lahuerta, delegada d’À Punt a Castelló.”