SER Maestrat en directe

L’alcaldessa de Canet lo Roig afirma que la reducció d’unitats escolars del CRA Araboga no és definitiva

  • L’alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat davant la proposta de la Conselleria d’Educació de reduir unitats escolars del CRA Araboga (Col·legi Rural Agrupat) de Canet lo Roig, La Jana i Cervera del Maestre per al pròxim curs, indicant que la “proposta encara no és definitiva”.

    En este punt, ha volgut recordar que “el Botànic de Ximo Puig va eliminar més de 200 unitats en criteris que encara no coneixem ni sabrem”. Cal recordar que les unitats són proporcionals al nombre d’alumnes i la baixada de la natalitat està provocant que algunes no es puguen cobrir.

    Pallarés, convençuda del treball seriós i rigorós que s’està fent des de la Conselleria per a oferir la millor educació pública, ha explicat que “és sorprenent que els socialistes no presten atenció a altres problemes també preocupants per al nostre poble com és el tema de l’aigua a conseqüència de la sequia que estem patint”.

    “No he vist en estos huit anys, ni una sola nota de premsa reivindicant les infraestructures necessàries perquè l’aigua no faltes a Canet lo Roig. Ha hagut de ser un Govern del Partit Popular a la Generalitat Valenciana i a la Diputació de Castelló el que ficara damunt la taula un projecte vital no sols per Canet lo Roig sinó per a La Jana i Traiguera”, ha afefit.

    Així i tot, l’alcaldessa s’ha interessat per la proposta de Conselleria per tal que “els alumnes continuen tenint la millor educació pública possible als nostres pobles”.