SER Maestrat en directe

L’Ajuntament reforça les illes de contenidors en temporada turística

Escolta a Jordi Catala, Regidor d’obres i serveis .

L’objectiu és facilitar als veïns i visitants el llançament correcte dels residus i evitar que acaben a la via pública a causa de la saturació dels contenidors.

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per Jordi Català, ha reforçat les illes de contenidors en diferents punts de la localitat a conseqüència de l’augment de les deixalles que s’ha registrat en les últimes setmanes. En concret, s’ha fet la instal·lació de més contenidors a les illes de l’avinguda del País Valencià i als carrers de la Mare de Déu dels Socors i Costa i Borràs, així com en diferents punts de la Costa Nord i Sud, entre d’altres.

Català ha indicat que “durant l’estiu Vinaròs sempre experimenta un increment de població amb l’arribada dels visitants, fet que també fa augmentar les deixalles que es generen, per tant, hem decidit reforçar les illes de contenidors per atendre la demanda”. El regidor recordava que per als grans voluminosos es disposa del servei gratuït que s’ofereix tres dies a la setmana dilluns, dijous i dissabte, sol·licitant-lo prèviament al telèfon 900 878 865 amb horari d’atenció de dilluns a divendres de 8 h a 14 h.

Per acabar, Català feia una crida a la població perquè llenci les deixalles de forma correcta en els contenidors, recomanant que sempre que sigui possible, es dipositen a partir 20 h per evitar que amb la calor els residus generen males olors.