SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Vinaròs millora l’eficiència energètica dels edificis municipals

  • Aquesta setmana s’han posat en marxa els treballs de millora de l’enllumenat dels edificis municipals amb el canvi de les actuals lluminàries per altres de tecnologia LED. En concret s’actuarà en espais com la caserna de la Policia Local, Casal Jove, l’escola de música, capella de Santa Victòria i l’edifici dels Serveis Socials, entre altres immobles municipals. En total suposarà una inversió de 352.265€, IVA inclòs, per a fer la renovació de l’actual enllumenat per lluminàries de tecnologia LED.

    El regidor de Medi Ambient, Agustín Molinero, ha destacat que “amb aquesta actuació millorarem l’eficiència energètica dels edificis municipals, fet que ens permetrà estalviar en la despesa elèctrica, al mateix temps que també reduirem l’impacte sobre el medi ambient amb la rebaixa de les emissions de CO2”.

    Aquestes actuacions se sumen a les realitzades aquesta mateixa setmana a la Ciutat Esportiva, i les Pistes d’Atletisme, on es van substituir les calderes de gasoil per dos equips d’aerotèrmia, a més de fer la instal·lació de 20 plaques fotovoltaiques. Molinero assenyalava que aquesta actuació va comptar amb una inversió de 28.904€, IVA inclòs, i suposarà oferir un millor servei als usuaris de les instal·lacions, al mateix temps que s’aconseguirà un significatiu estalvi en la factura elèctrica.