SER Maestrat en directe

L’Ajuntament habilita un pàrquing provisional a l’avinguda del Marqués de Benicarló

N. de P.

El nou aparcament tindrà capacitat per a 100 vehicles i reservarà una zona per a dipòsit de cotxes per a la Policia Local.

El regidor d’Obres i Serveis, Fabián Flos, ha anunciat l’obertura d’un nou aparcament públic, ubicat a l’avinguda del Marqués de Benicarló. El nou pàrquing, ubicat als antics tallers de la família Orero, serà d’ús completament gratuït, fruit de l’acord de l’Ajuntament amb l’actual empresa propietària.

«Hem acordat amb l’empresa —ha explicat el regidor— la cessió gratuïta del solar per a destinar-lo a aparcament, durant el temps que l’empresa no haja de realitzar cap obra de construcció».  El regidor ha destacat la predisposició de l’empresa a l’hora d’arribar a un acord i ha remarcat que «el nou pàrquing servirà per a cobrir les necessitats d’aparcament de la zona, especialment durant l’època estival».

El pàrquing comptarà amb dos parts diferenciades. D’una banda, una part amb accés des de l’avinguda del Marqués de Benicarló, destinat a aparcament públic i amb capacitat per a 100 vehicles. D’altra banda, una altra zona, amb accés des del carrer del Grau, que es farà servir com a dipòsit de vehicles per a la Policia Local, amb capacitat per a 20 vehicles.

Tots els treballs de neteja i condicionament els ha dut a terme la Brigada d’Obres i Serveis, amb la col·laboració del Departament d’Urbanisme i la Policia Local.