SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Vinaròs es reuneix amb el nou diputat provincial d’Esports, Ivan Sánchez

N de P

Sobretot s’ha parlat de la promoció dels esdeveniments esportius, així com de les possibles ajudes per a la millora i renovació de les instal·lacions.

Aquesta setmana l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat pel regidor d’Esports, Eduard Barberà, ha mantingut una reunió amb el nou diputat provincial d’Esports, Ivan Sánchez. La trobada sobretot va servir per parlar dels esdeveniments que hi ha previstos a Vinaròs, així com treballar de forma conjunta per fer la seva promoció.

L’alcalde Alsina destacava que organitzar activitats esportives és una bona forma de fomentar un estil de vida saludable, a través de l’exercici físic, a més també ser una bona oportunitat per a promocionar Vinaròs i el nord de la comarca. En aquest sentit, comentava que “cada vegada són més les persones que viatgen a un municipi per participar en competicions o simplement gaudir de l’esport, per tant, és important oferir una àmplia oferta d’activitats que suposen oferir un oci alternatiu al sol i platja i també ajuden a desestacionalitzar el turisme”.

Per la seva banda, Barberà indicava que també s’ha parlat de les ajudes per a renovar i millorar les instal·lacions esportives de la localitat. Segons assenyalava “des de l’Ajuntament realitzarem un important esforç i buscarem la col·laboració de les administracions superiors, al llarg d’aquesta legislatura, per garantir unes instal·lacions òptimes per als veïns i visitants”.

Per acabar, tant Alsina com Barberà, agraïen la bona disposició del diputat Sánchez i insistien que és fonamental comptar amb el suport de la institució per a la promoció de l’esport.