SER Maestrat en directe

Presentació de la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere a Vinaròs

La regidora en funcions de Festes, Paula Cerdà, ha presentat la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Des de l’Ajuntament, amb la col·laboració de les entitats locals, s’ha preparat una agenda variada per a tots els públics i totes les edats amb música, esports, cultura, i sobretot molta diversió.

D’altra banda, la regidora en funcions indicava que enguany també es tornarà a recuperar el Mesón de la Tapa al seu lloc habitual, a la zona del passeig de Fora del Forat. En aquest sentit, assenyalava que es podrà gaudir d’una variada oferta gastronòmica amb tapes, que inclouran beguda, a preus ajustats.

Cerdà ha destacat que enguany es tornarà a recuperar el Platjafest amb la col·locació de l’escenari a l’extrem sud de la platja del Fortí, al costat del port. Una vegada més s’oferirà una variada programació, especialment per al públic més juvenil, amb les actuacions d’Esther Querol i del grup Buhos, entre altres. El Platjafest també acollirà la programació musical d’Hola Estiu amb una Holy Beach Infantil i la Holy Beach Electrònic per al públic més juvenil. També hi haurà diferents festivals de música de reggeaton, remembre o house, amb actuacions a les vesprades.

La regidora en funcions agraïa la col·laboració de les entitats locals per fer possible la programació, destacant que sense la seva feina desinteressada no es podria gaudir de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere. Per acabar, Cerdà convidava tots els veïns i visitants a gaudir la programació, del 22 de juny al 2 de juliol, sempre des de la responsabilitat, el respecte i la tolerància.