SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Vinaròs contracta vuit aturats gràcies a una subvenció de 196.000€

L’Ajuntament de Vinaròs ha anunciat la contractació de vuit veïns desocupats gràcies als programes d’ocupació EMPUJU i EXPLUS, amb una subvenció total de 196.000€ concedida per la Generalitat Valenciana.

EMPUJU, destinat a joves menors de 30 anys amb l’objectiu de potenciar les seues habilitats professionals, ha rebut una ajuda de 66.000€. A través d’aquest programa, s’han incorporat una tècnica de turisme, un tècnic mitjà de sistemes microinformàtics i una tècnica de comunicació i màrqueting. D’altra banda, EXPLUS, orientat a persones majors de 30 anys, ha comptat amb una subvenció de 130.000€, permetent la contractació de tres administratives, una arquitecta i un tècnic de prevenció de riscos laborals.

Totes aquestes incorporacions es realitzaran per un termini de 12 mesos a jornada completa. Paula Cerdà, regidora d’Ocupació, ha subratllat la importància d’aquests programes no només per a l’ajuntament, sinó també com una oportunitat per als contractats per enriquir els seus currículums i millorar les seves perspectives laborals.