SER Maestrat en directe

L’Ajuntament de Torreblanca obre la inscripció per participar en el 10K Nocturn del proper 20 de juliol

L’Ajuntament de Torreblanca obre la inscripció per participar en el 10K Nocturn del proper 20 de juliol

· Tania Agut: “No només fomentem l’activitat esportiva, sinó que ajudem a promocionar el poble i a dinamitzar l’economia”

 L’Ajuntament de Torreblanca i Run Addiction han organitzat una cursa 10k nocturna per al proper 20 de juliol. Ja s’ha obert el termini d’inscripció per participar en aquesta prova que servirà no només per fomentar l’esport al municipi, sinó per promocionar-lo turísticament i dinamitzar el comerç i la restauració.

Aquesta edició de la cursa pedestre denominada 10K Nocturn Torreblanca està organitzada entre Run Addiction, l’Ajuntament de Torreblanca, a través de la regidoria d’Esports, i la Diputació Provincial de Castelló. Podran participar totes les persones majors de 18 anys, dins de les limitacions per a Curses d’Àmbit Autonòmic.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha explicat que “l’objectiu més important que perseguim amb aquesta cursa és fomentar que les veïnes i veïns de Torreblanca participen i realitzen cada vegada més activitat física i esportiva, ja que dedicar el teu temps d’oci a l’esport millora la nostra qualitat de vida. Però també és important perquè ajudem a promocionar turísticament el municipi en aquesta època de temporada alta i a dinamitzar l’activitat econòmica”.

L’esdeveniment consistirà en una cursa de 10 quilòmetres cronometrats mitjançant el mètode Chip en el dorsal d’un sol ús i se celebrarà el dissabte 20 de juliol. La sortida del 10K Nocturn Torreblanca serà a les 22 hores, a l’Avinguda Castelló, al costat dels Jardins de Cabrera.

Paco Doménech, regidor d’Esports, ha assenyalat que “es tracta d’un circuit ràpid, totalment pla, en un recorregut a una sola volta i el termini d’inscripció estarà obert fins al dimecres 17 de juliol a les 17 hores”. La gent que vulgui participar, pot fer-ho en línia a www.runaddiction.es o a la botiga Run Addiction a l’avinguda Pérez Galdós, 4 de Castelló.

El dorsal de la prova amb el seu xip i la Bossa del Corredor es podran recollir el dia 20 de juliol des de les 18 fins a les 21 hores a la línia de Sortida/Meta. La bossa del corredor constarà de samarreta tècnica commemorativa i els regals que l’organització pugui recopilar.

Els participants seran agrupats en diferents categories, segons la seva edat i sexe i els tres primers atletes classificats en cada categoria rebran un trofeu acreditatiu de la seva classificació, a més i depenent de la categoria i lloc, els regals que l’organització pugui recopilar.