SER Maestrat en directe

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre renova la campanya de bons per a comprar material escolar en comerços locals

Els bons tenen una quantia de 15 d’euros i es reparteixen a l’alumnat d’ESO, Educació Primària i Infantil per a realitzar les seves compres de l’11 de setembre al 23 d’octubre

N. de P.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre realitza, de nou, la campanya de repartiment de bons per a comprar material escolar en els comerços locals. Els xecs “Bo per al material escolar” tenen una quantia de 15 euros i es reparteixen entre tots els alumnes i alumnes d’Educació Infantil, Primària i ESO empadronats i empadronades en la localitat, per a la compra de material escolar. El bo que correspon a cada alumne o alumna es repartirà directament en els centres educatius: CEIP Lo  Campanar, CEIP La Mola i IES Serra d’Irta en els primers dies del curs i l’alumnat empadronat en el municipi però assistent a altres centres educatius de fora de la localitat podrà recollir-ho a l’Ajuntament de alcalà de Xivert o les Oficines Municipals de Alcossebre a partir del dia 11 de setembre.

Les compres es podran realitzar de l’11 de setembre al 23 d’octubre en els establiments locals adherits: Regals Eva, Estanc Rogelia i Basar Alcalà, en Alcalà i, en Alcossebre, El Corte Chino, Basar Bao Feng, Alco Iris, Regals L’Atall i Estanc Loreto.

El curs passat es van repartir 1.038 bons, la qual cosa es va traduir en 15.570 euros d’ajudes directes perquè les famílies pogueren assumir les despeses de material escolar que, al seu torn, van revertir en els comerços locals.

La regidora d’Educació, María Agut, destacava que “aquesta acció està sent molt valorada per les famílies i els comerços, per la qual cosa, per tercer any consecutiu la realitzem i li donem continuïtat”.