SER Maestrat en directe

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre convoca subvencions per promoure l’esport i la cultura local

  • L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha anunciat la convocatòria de les bases per a la concessió de subvencions destinades a entitats locals de l’àmbit esportiu i educatiu-cultural.
  • Les subvencions, que promouran activitats esportives i culturals al municipi, es podran sol·licitar fins al 14 de juny.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre ha publicat les bases que regulen la concessió de subvencions per a les entitats locals de l’àmbit esportiu i educatiu-cultural. Segons aquestes bases, les subvencions hauran de ser destinades a l’organització i execució de projectes, activitats o programes que fomentin la pràctica de l’esport o promoguin activitats de caràcter cultural, educatiu o recreatiu dins del terme municipal.

Les entitats interessades hauran d’estar inscrites en el Registre d’Associacions Locals i presentar el model de sol·licitud annexat a les bases. Aquestes es poden consultar i descarregar al Tauler d’anuncis del Portal de Transparència municipal o al BOP del 16 de maig de 2024. El termini per a presentar les sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir de la publicació.

La regidora d’Hisenda, María Agut, ha destacat que “des de l’Ajuntament, som conscients de la importància que tenen aquestes ajudes per a les entitats locals i, d’aquesta manera, contribuïm i col·laborem perquè es puga continuar desenvolupant la seua activitat, que enriqueix la vida del nostre municipi”.