SER Maestrat en directe

La Tourist Info de Vinaròs renova la marca Castelló Ruta de Sabor

N. de P.

Es tracta d’un distintiu que reconeix l’esforç per oferir experiències turístiques bases en productes de proximitat, a més de la promoció gastronòmica

La Diputació de Castelló va fer ahir l’entrega de 20 noves distincions de la marca Castelló Ruta de Sabor als establiments que en el seu dia a dia treballen amb els productes de proximitat. El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, es va traslladar fins al Palau Provincial per assistir a la gala i recollir el distintiu que ha aconseguit renovar la Tourist Info.

Castelló Ruta de Sabor reconeix la feina que realitza la Tourist Info per oferir experiències turístiques basades en els productes de proximitat, que al mateix temps també suposa promocionar els productors locals i de la comarca. D’altra banda, la Tourist Info també destaca pel foment de la gastronomia local basada en el quilòmetre 0.

El regidor Albella assenyalava que “és molt important apostar pel territori i oferir aquelles experiències que ens fan únics, al mateix temps que ajudem a generar noves oportunitat”. En aquest sentit, indicava que “és fonamental anar de la mà de la Diputació de Castelló per aconseguir fer de Vinaròs i la província un referent turístic de primer ordre”.

D’altra banda, també es va fer el lliurament de les distincions Castelló Ruta de Sabor als establiments que han decidit fer el pas endavant per adherir-se a la marca. En el cas de Vinaròs, el restaurant Rubén Miralles ha sigut una de les 20 noves empreses que s’ha adherit a aquesta distinció que atorga la Diputació. Sobretot és un reconeixement a l’aposta que realitza l’establiment pels productes de proximitat, que després gràcies a l’excel·lent tractament que ofereix, transforma en receptes úniques de gran qualitat.