SER Maestrat en directe

La Tourist Info de Vinaròs atén més de 3.400 consultes durant el mes de juny

Les dades suposen un increment del 54,1% en relació a l’any passat i confirmen la desestacionalització de la temporada estival 

La Regidora de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada per Marc Albella, ha donat a conèixer les dades turístiques registrades durant el mes de juny. En total la Tourist Info ha atés 3.461 consultes d’informació per part dels visitants, un increment del 54,1% en relació a l’any passat.

Pel que fa a les xifres més concretes, els turistes espanyols han sigut els que més s’han apropat fins a la Tourist Info amb un total de 2.259 consultes, en aquest cas, un increment del 46,5% en relació al 2022. Sobretot destaquen els aragonesos, seguits de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid i País Basc.

En relació als visitants estrangers, les consultes s’han elevat fins a les 1.202, un increment del 70,74% si les comparem amb les dades de l’any passat. En referència a la procedència dels turistes, sobretot destaca Alemanya, seguit de França, Països Baixos i Regne Unit.

El regidor Albella ha fet un balanç positiu de les dades, que han suposat un increment del 54,1% en relació a les que es van obtenir al 2022. Segons comentava “aquestes xifres no inclouen els visitants locals per tal de poder disposar d’unes dades més reals”. En aquest sentit, afegia que “la celebració de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, acompanyada de l’oferta de platges i cales, així com la bona gastronomia que s’ofereix, han estat clau per aconseguir aquestes xifres positives, que consoliden Vinaròs com una destinació referent al territori”.