SER Maestrat en directe

La Societat Musical «La Aliança» de Vinaròs presenta els nous directors

Va ser el dissabte dia 20 d’abril en un restaurant de la ciutat de Vinaròs, i a través d’un ‘Dinar de Germanor’ quan es van presentar els nous directors de la ‘Simfònica’ i ‘l’Orquestra‘. Els nous directors són Àlex Rodríguez Belvis (Simfònica); i Sofia Zarzoso Castelló (Orquestra).

La presidenta, Àngela Caballer Bas, va obrir l’acte, sol·licitant la presència de l’anterior director de totes dos seccions, José Ramón Renovell Renovell. També reclamava la presència del músic de la ‘Simfònica’, Marc Domenech, el qual va fer lliurament a José Ramón, d’un llibre ple de firmes i dedicatòries dels músics que així ho van desitjar. Cal mencionar que ha estat 32 anys com a director de ‘La Alianza’. Per descomptat que les paraules més emotives de tots els parlaments van ser les de José Ramón en agraïment a la Junta Directiva i a tots els que el volen i recorden.

A continuació, la presidenta cridava a la nova directora de ‘l’Orquestra’, Sofia Zarzoso Castelló, que la presentava de manera oficial. I per a tancar el protocol, va reclamar l’assistència del nou director de la ‘Simfònica’, Àlex Rodríguez Belvis. Tots dos van tindre paraules d’agraïments cap a l’entitat i els músics.

Les meues felicitacions, d’una banda, a la Societat Musical ‘La Alianza’, i per una altra, a tots dos joves i nous directors, a Sofia i a Àlex, desitjant-los tota classe d’èxits per a fer de ‘La Alianza’ una entitat, si cap, encara millor.