SER Maestrat en directe

La Policia Local de Benicarló localitza als presumptes responsables de dos accidents de circulació

La Policia Local de Benicarló informa que han sigut localitzats els conductors de vehicles com a presumptes responsables de dos accidents de circulació en els quals es van causar danys considerables a quatre vehicles estacionats i donar-se posteriorment a la fugida.

El passat dia 18 de maig, la Policia Local va tindre coneixement de l’existència d’un accident de circulació en el nucli urbà de la ciutat. Van resultar danyats, tres vehicles estacionats en la via publica, en el qual, el conductor del vehicle causant dels mateixos va abandonar posteriorment el lloc dels fets eludint així la seua responsabilitat.

Per això, es va posar en marxa el corresponent esbrinament amb la finalitat d’esclarir les circumstàncies de l’ocorregut i localitzar a eixe conductor. Una vegada realitzada la inspecció ocular i l’anàlisi dels vestigis en el lloc de l’accident, així com múltiples gestions, es va aconseguir localitzar el vehicle causant d’eixos danys i del conductor implicat, realitzar les corresponents diligències judicials, les quals han sigut remeses al jutjat de guàrdia dels de Vinaròs.

Eixe mateix dia, es rep una trucada informant d’un altercat en un establiment públic de la ciutat, per això acudixen immediatament les patrulles operatives i de Guàrdia Civil. Pel que sembla, un dels implicats abandona precipitadament el lloc amb un vehicle. Posteriorment, es rep una altra trucada informant que un vehicle que circulava a gran velocitat havia col·lidit amb un altre vehicle estacionat, marxant tot seguit del lloc.

Dels esbrinaments practicats en el lloc dels fets i la manifestació de testimonis, es va aconseguir localitzar el conductor presumpte responsable de l’accident, realitzant-se les corresponents diligències judicials, sent remeses a l’autoritat judicial.