SER Maestrat en directe

La militància de Compromís ratifica la llista de Núria Isern a Benicarló

N. de P:

La militància de Benicarló va donar anit suport per unanimitat a la llista electoral per les properes eleccions del 28 de maig que encapçala Núria Isern. La candidata a l’alcaldia va expressar el seu agraïment pel suport rebut a l’hora de ratificar la llista, en la que predominen les dones respecte els homes, ampliant la paritat de gèneres exigida. “Dóna molta satisfacció i moltes ganes de treballar veure com la llista amb la que hem estat treballant surt recolzada d’aquesta manera”, ha afirmat.

 

Isern ha manifestat no tindre cap dubte que “la gent de la llista ens ajudarà a fer en els propers anys de Benicarló una ciutat millor, habitable, amable i de futur”. La cap de llista ha manifestat el seu desig de tractar de ser “decisius” en la conformació del futur govern. D’altra banda Isern ha informat que la llista es presentarà oficialment diumenge 23 d’abril als jardins del Mucbe, a migdia, en un acte que estarà obert a tota la població.

 

Presència de Baldoví i Ruiz

A l’acte que començarà diumenge 23 a les 12 hores als jardins del Mucbe, acudiran a donar suport a la llista el candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, i la membre de la llista a les Corts per la circumscripció de Castelló, tinent d’alcalde de Castelló i regidora de Cultura, Patrimoni i Memòria Democràtica, Vero Ruiz, que faran un parlament.