SER Maestrat en directe

L’Alt Palància reforça la seua oferta turística apostant pel cicloturisme

La presidenta de la Mancomunitat de l’Alt Palància, Jessica Miravete, ha recollit el distintiu atorgat pel Club de Producte Castelló Cycling a la Mancomunitat.

La comarca de l’Alt Palància ha apostat pel cicloturisme per dinamitzar l’oferta turística local. Recentment, la presidenta de la mancomunitat de la comarca, Jessica Miravete, ha rebut el distintiu del Club de Producte Castelló Cycling, respaldant així el seu compromís amb el desenvolupament del cicloturisme en la regió.

Castelló Cycling, impulsat pel Patronat Provincial de Turisme, busca la col·laboració entre empreses i ajuntaments per a proporcionar serveis de qualitat adaptats als cicloturistes. Aquest club de producte abasta diverses entitats, com botigues de lloguer de bicicletes, tallers, clubs ciclistes, agències de viatges, allotjaments, restaurants, empreses de turisme actiu i municipis. Actualment, 98 entitats i empreses de la província participen en aquest projecte.

La comarca de l’Alt Palància es destaca per les seues condicions excepcionals per a la pràctica del ciclisme recreatiu, gràcies a la seua topografia, la xarxa de carreteres i la baixa densitat de tràfic. La estratègia turística de la província es veu reforçada per projectes com el cicloturisme, que involucra a un centenar d’empreses i municipis tant en la costa com a l’interior.

La incorporació al Club de Producte Castelló Cycling proporciona a la Mancomunitat de l’Alt Palància l’oportunitat de sotmetre’s a auditories que certifiquen la qualitat dels serveis i productes oferits en l’àmbit del cicloturisme. A més, això garanteix el compliment dels requisits i indicadors establerts per la institució provincial, enfortint així la posició de la comarca com a destinació cicloturística de qualitat.