SER Maestrat en directe

La Junta Electoral ordena la retirada de publicacions partidistes de les xarxes socials de l’Ajuntament de Morella

N.de P:

El PSPV denuncia “l’ús sectari” de la comunicació municipal per a fer publicitat electoral  del PP i Compromís-Sumar i reclama a l’alcalde que mantinguen l’objectivitat i la transparència

 

La Junta Electoral de zona de Vinaròs ha ordenat, a instàncies del PSPV de Morella, la retirada d’un seguit de publicacions emeses per l’actual equip de govern morellà a les xarxes socials de l’Ajuntament en què es publiciten actes de campanya tant de Compromís-Sumar com del PP. El portaveu socialista, Rhamsés Ripollés, reclama a l’alcalde independent Bernabé Sangüesa que s’abstinga de fer ús dels recursos municipals “de manera sectària i partidista” i que se centre en publicar informacions d’interés ciutadà. La resolució de la Junta Electoral és clara i assenyala que els canals d’informació oficials del consistori deuen d’utilitzar-se de forma exclusiva per a difondre activitats de naturalesa institucional.

 

Ripollés aconsella al primer edil que “no es deixe ser utilitzat per la resta de formacions polítiques per a fer campanya a Morella, fent ús tant dels canals institucionals com la pròpia figura de l’alcalde de Morella que ha de ser de totes i tots. No són correctes ni les publicacions ni les recepcions realitzades al mateix consistori o al Convent de Sant Francesc”.

 

“Les regles del joc estan marcades i l’alcalde deu mantindre els deures de neutralitat, objectivitat i transparència de les institucions en període electoral”. Per aquesta raó “exigim que s’eliminen les publicacions en el menor termini de temps possible”.