SER Maestrat en directe

La Guàrdia Civil i la Policia local de Peníscola han detingut a cinc persones dedicades a la venda d’articles falsificats

S’ha confiscat prop de 900 articles falsificats el preu dels quals en el mercat aconsegueix els 12.000 euros
10 de juliol de 2023. La Guàrdia Civil i la Policia Local de Peníscola, han detingut a cinc homes per la comissió de diversos delictes contra la propietat industrial que oferien articles falsificats.
El passat dia 8 els agents van iniciar un operatiu encaminat a la venda il·legal de material falsificat que s’oferia en el passeig marítim de la localitat costanera de Peníscola.
L’operació es va desenvolupar amb normalitat malgrat la gran quantitat de turistes en la zona, motiu pel qual, a fi d’evitar greus altercats o risc per a la integritat física dels transeünts, es va finalitzar de matinada, culminant amb la detenció de 5 venedors ambulants i la confiscació de gairebé 900 articles falsificats (218 parells de sabatilles esportives, 105 parells de xancletes, 21 carteres, 136 cinturons, 94 gorres, 86 dessuadores, 6 pantalons, 144 ronyoneres i 65 bosses) el preu de les quals en el mercat aconseguiria els 12.000 euros.
L’actuació ha estat realitzada pel Lloc Principal de Peníscola juntament amb la Policia Local de Peníscola i la participació d’agents dels Llocs de la Guàrdia Civil de Benicarló, Alcalá de Xivert, i Vinaròs així com la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló
Les diligències han estat lliurades en el Jutjat de primera Instància i Instrucció nº1 de Vinaròs (Castelló)