SER Maestrat en directe

La Guàrdia Civil deté a un agressor sexual buscat Internacionalment a Vinaròs

N. de P:

  • El detingut ha de complir una condemna de deu anys

 

  • Li constava una ordre de cerca i detenció a l’efecte d’extradició de l’Oficina Central Nacional d’Interpol d’Islamabad (el Pakistan)

.- La Guàrdia Civil ha detingut el dia 1 de l’actual, a un home de 39 anys d’edat en la localitat de Vinaròs al qual li constava una cerca i detenció a l’efecte d’extradició Internacional dimanant de l’Oficina Central Nacional d’Interpol d’Islamabad (el Pakistan).

Amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil ve desenvolupant de vigilància de les costes, ports i aeroports, i de les vies de comunicació per a evitar el tràfic de drogues, mercaderies il·lícites, el contraban i la xarxes internacionals de tràfic de substàncies prohibides i il·legals i altres fets delictius a la província de Castelló durant tot l’any, la Guàrdia Civil estableix un ampli dispositiu de prevenció en les vies de comunicació.

La detenció va tenir lloc durant un control de verificació realitzat a Vinaròs, quan els agents de la Guàrdia Civil van identificar un turisme amb tres integrants.

 Després de comprovar la documentació del vehicle i la dels ocupants a un d’ells li figurava una Cerca i Detenció a l’efecte d’extradició, dimanant del Tribunal Islamabad (el Pakistan).

Per això es va procedir a la seva detenció, tractant-se d’un home de 39 anys d’edat, en trobar-se requisitoriado per una Ordre de Detenció Internacional.

El mateix té una pena que complir de deu anys de Presó per una agressió sexual (violació).

L’actuació ha estat realitzada per efectius la Guàrdia Civil de Vinaròs.

 

El detingut ha estat posat a la disposició del Jutjat Central d’Instrucció en funcions de guàrdia de l’Audiència Nacional de Madrid.